Μπαζιωτόπουλος Λεωνίδας
Λογιστής – Φοροτεχνικός, B’ Τάξης (ΟΕΕ)

Απόφοιτος του University of Sunderland, UK, στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και Economic Management (Bachelor’s, Master’s degree) με υποτροφία, και με Doctorate στην Εφοδιαστική Αλυσίδα (Logistics Outsourcing, DBA), η εργασιακή του εμπειρία στην Λογιστική ξεκινάει από τα τέλη του 2010 , ανεβαίνοντας τα σκαλιά της Λογιστικής και Φορολογικής Γνώσης δίπλα στον αείμνηστο πατέρα του και ιδρυτή του Λογιστικού Γραφείου Αλκιβιάδη Μπαζιωτόπουλου που ίδρυσε το λογιστικό γραφείο το 1981 και μέχρι σήμερα το διατηρεί μαζί με τη σύζυγό του Δέσποινα Αστερή (επίσης Λογίστρια) ως εταιρεία πλέον.
Είναι κάτοχος άδειας Β’ Τάξης Λογιστή-Φοροτεχνικού (ΟΕΕ).
Η εμπεριστατωμένη γνώση του επάνω στο Λογιστικό και Φορολογικό γίγνεσθαι σε συνδυασμό με την συνεχή επιμόρφωση και την πολυετή του εμπειρία, καθώς και η έμφαση στην Λογιστική Εταιρειών, είναι από τα βασικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματά του.

Αστερή Δέσποινα
Λογίστρια- Φοροτεχνικός, Β’ Τάξης (ΟΕΕ)

Απόφοιτη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, απέκτησε τα καλύτερα δυνατά εφόδια για να χτίσει τις βάσεις που χρειάζεται μία Λογίστρια.
Έχοντας αποκτήσει εμπειρία στον χώρο κατά την διάρκεια της πρακτικής και της απασχόλησής της, η Δέσποινα εντάχθηκε στο δυναμικό της εταιρείας μας το 2016, δίνοντας μεγαλύτερη ταχύτητα και αποτελεσματικότητα σε βασικές και κομβικές λειτουργίες της Εταιρείας μας.
Η εμπειρία της σε συνδυασμό με την θέληση για μάθηση, βελτίωση και εξειδίκευση, καθώς και η έμφαση στην Λογιστική Ατομικών και Προσωπικών Επιχειρήσεων και στα Εργατικά, είναι από τα βασικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της Δέσποινας.

Καλέστε μας σήμερα